Ruilen / retourneren

1 Onze snelle en voordelige online retourneer- en ruilregeling

Is een item toch niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk. Bij ons kun je altijd retourneren en ontvang je je geld terug (m.u.v. panty’s en oorbellen in verband met hygiëne). Het niet goed geld terug principe geldt tevens op sale items. Graag dit retourformulier gebruiken om gekochte items te retourneren of te ruilen binnen 14 dagen na ontvangst van de aankoop. Heb je geen printer ter beschikking? Voeg dan los het ordernummer en je voor-/achternaam toe aan de retourzending. 

Werkwijze:

Je kunt items tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. Dit werkt snel, eenvoudig en efficiënt.

Retourservice Nederland, Duitsland en België
Met het retourformulier kun je items naar ons retour sturen via iedere gewenste transporteur. De bijkomende kosten zijn voor de klant, retourneren in de winkel is gratis.

Retourneren vanuit overige landen:
Onze retourservice is nog niet beschikbaar buiten Nederland, Duitsland en België.

Voorwaarden:

1: Je kunt items tot 14 dagen na ontvangst online retour sturen. Dit kan op de website door het retourformulier te downloaden.
2: We ontvangen je retourzending graag binnen 14 dagen na retourmelding. (houdt er rekening mee dat je retourzending enkele dagen onderweg kan zijn)

Aandachtspunten:

We ontvangen je item graag voorzien van de originele labels en verpakking en in de staat zoals je van ons hebt ontvangen. Panty’s en oorbellen kunnen niet geretourneerd worden.

Verwerking en terugbetaling van je retourzending

Na ontvangst van je pakket krijg je van ons een bevestiging per e-mail. Als je retourneert zonder te ruilen of slechts een deel van het bedrag van je retourmelding besteedt, wordt het door je terug te ontvangen bedrag altijd binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retourzending aan je terugbetaald. Een betaalde bijdrage in de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling wordt niet teruggestort.

Ruilen

Wil je een item ruilen tegen een andere maat, kleur of een ander item? Dat is geen probleem! Wij nemen de kosten voor het toesturen van je ruilbestelling voor onze rekening.

2 Andere manier om je volledige bestelling terug te sturen (Herroeping)

We raden je aan om gebruik te maken van ons online retourformulier. Je kunt dit formulier gebruiken om binnen 14 dagen na ontvangst de koop te ontbinden. Dat kan alleen voor de volledige overeenkomst (de bestelling). Het volledige aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen daarna aan je betaald. Betaling wordt geïnitieerd na ontvangst van de herroepen bestelling.

De kosten van aan ons terug sturen zijn bij herroeping voor je eigen rekening.

Zorg er voor dat ook in het door je aan ons verstuurde pakket kenbaar maakt dat dit een Herroeping betreft. Geef dit aan op het retourformulier.

Retourneeradres voor deze methode:
Cuypers Mode BV – Herroeping
Parkstraat 7
5671 GD Nuenen
The Netherlands

Neem vooraf contact met ons op (per email, contactformulier of telefoon) als je over deze afwijkende retourneermethode vragen hebt. Zo kunnen we vertraging, verwarring en vergissingen voorkomen. Dat kan natuurlijk ook bij vragen over onze online retourneermethode of een ander onderwerp.
Een vraag per email of contactformulier wordt binnen enkele uren beantwoord, ook in het weekend. Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot 18.00.

Zoeken

EXTRA 20% OP ALLE SALE!

T/m zondag 25 februari 2024 ontvang je maar liefst 20% extra korting op alle sale artikelen! Deze korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje. 

EXTRA20

Deze website maakt gebruik van cookies.