SALE

Trui Hiaru Grey Dante6

Trui Hiaru Grey van Dante6 is een prachtig elegant item! Deze sweater is voorzien van een 3/4 mouw waardoor je het item al vroeg in het seizoen kunt dragen (& tevens lang kunt door dragen 😉 Een modieuze basic trui in het lichtgrijs. De relaxte fit met wijde mouwen en verlaagde schouders in combinatie met het luxe breisel maken dit een fijn item. De trui is gebreid uit een lichtgewicht alpacawolmix.

159,95

Punten sparen €8,00 iJe spaart 5% loyalty bonus op al je aankopen (m.u.v. sale items). Het saldo van je gespaarde punten check je in jouw persoonlijke account. Inwisselen is mogelijk op alle items in de winkel.

Trui Sweater Hiaru in de kleur lichtgrijs Grey van het merk Dante6

41% alpaca, 37% polyamide, 22% wol

Gratis verzending vanaf 75,- (m.u.v. sale items). Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Plaats je een bestelling op zaterdag? Dan wordt jouw pakket op maandag verzonden. Informatie aangaande ruilen of retourneren vind je hier.

Maak de outfit
compleet

Don’t miss a thing…

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste fashiontrends, onze 5% loyalty bonus en fijne kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Volg onze social kanalen voor nóg meer inspiratie.

Zoeken

Vind je maat